Tietoa sormenjäljestä

Kun olet asettanut salakoodin, voit halutessasi suojata käyttöä sormenjäljellä. Kaspersky-sovellus käyttää samoja sormenjälkiä, jotka lisätään laitteen asetuksiin. Jos et siis ole aiemmin käyttänyt sormenjälkitarkistusta, sinut ohjataan laitteen asetuksiin.

Jos haluat käyttää sormenjälkeä Kaspersky-sovelluksen asetusten ja toimintojen suojaamiseen, valitse Avaa sormenjäljellä -valintaruutu ohjatussa asennustoiminnossa tai kohdassa Asetukset > Näytön lukitus.